Wysłany: Pią Lut 16, 2007 11:50 am Gabinety na pomorzu
Witam! słyszałam że w Gdańsku na ulicy Krzywoustego otwarto gabinet okulistyczny zajmujący się stożkiem rogówki. Leczy tam doktor Michalska i Łolska. Czy wie ktoś cokolwiek na temat tego gabinetu lub tych lekarek. A może jeszcze gdzieś na terenie pomorza pojawiły sie gabinety leczące stożek? Wiem o pani Pankowskiej a osobiście po zlikwidowaniu Akademii Medycznej w Gdańsku przeniosłam się do doktor Oszczyk w Szczecinie. Jest świetną specjalistką i wszystko jest tam refundowane ale mam tam dość daleko i z chęcią przeniosłabym się do jakiegoś innego dobrego i refundowanego gabinetu. Pozdrawiam
Rok wykrycia SR: 1984
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 10:50 pm
Witam,
ja sobie tak z przyzwyczajenia dojeżdżam z Poznania do p. Pankowskiej. Od lat nic nowego nie dzieje sie z moimi stożkami, to i Jej skromny gabinecik wystacza mi w zupełności.
Ale tak na wszelki wypadek pojadę sobie w tym roku na kontrole do Hamburga - bo to w maju minie 10 lat od przeszczepu. Niech mnie przepuszczą przez te ich kamery i lasery, to będę wiedział coś wiecej o własnych slipach.
Witajcie, pilnie potrzebuje zmienić soczewki bo moje mam juz ponad 2 lata, ale nie mam kasy i szukam lekarza w 3mieście, który ma podpisany papier z NFZ, ażeby dostać refundacje. Kto wie gdzie taki jest?
CYNAMONA, też chętnie bym się dowiedział gdzie są te gabinety i opinie o tych lekarzach, którzy mają podpisaną umowę z NFZ...
...chociaż wiem, że tak jak Dr Pankowska nikt na Pomorzu raczej soczewek nie dobierze...
_________________ widzenie bez soczewek: lewe: 20%, prawe: 40%
widzenie w soczewkach: lewe: 95%, prawe 95%
Na ul. Krzywoustego maja podpisana refunacje. ale ja nie jestem zadowolona z Pani dr... Ale tam chyba 2 przyjmuje. Pani dr. Michalskiej osobiście nie polecam