Jeśli korzystacie z zakupów internetowych płynów, kropli lub innych potrzebnych nam akcesori proszę o zakładanie tematu i podawanie linku.
P.S czasami jest to tańsze i wygodniejsze od tradycyjnych zakupów.
Pozdrawiam Max
_________________ Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Rok wykrycia SR: 2007
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 9:56 am
A taniej? Bo w wawie tez po tyle liczą. Od lutego mam soczewke więc nie znam cen. A krople nawilzajace? Do tej pory obywalam sie bez nich ale parę dni temu lecialam na stok i gdy weszłam do przychodni sama mi wypadła-chyba oko bylo za suche. Wogóle czasem czuje jakbym je miala wysuszone.
_________________ ...grzeczne dziewczynki idą do nieba,niegrzeczne tam gdzie chcą....:p
Rok wykrycia SR: 2004
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 8:53 pm
Taniej nie ma, zresztą to jedyne miejsce w CK gdzie są Concare, dlatego ja zamawiam przez neta od razu 2-3 butelki ( http://www.e-soczewki.pl/...products_id=163 ) i z przesyłką wychodzi 65zł minus rabat 5zł tj. 60zł.